ШИРОК ВИДИК

ШИРОК ВИДИК
Поглед кроз "Капију Звижда". Имање "Заветина"...

Translate

ПоРтАл

ПоРтАл
САЗВЕЖЂЕ З

субота, 2. децембар 2023.

Hazarska Mafija traži amnestiju | Benjamin Fulford

 

 


 

Benjamin Fulford, 27. novembar 2023.

 • Nedeljni insajderski izveštaj
  Antiilluminati TV
  .
  Hazarska Mafija traži amnestiju
  .

  Hazarska Mafija pokušava pregovarati o predaji, prema visokim obavještajnim izvorima. Izvršni direktor Svjetskog Židovskog kongresa David de Rothschild, koji je 2015. u Španjolskoj optužen za prevaru penzionera, a šef je Britanskog i Francuskog ogranka obitelji Rothschild, nudi prepuštanje kontrole nad Zapadnim finansijskim sistemom . Zauzvrat traže AMNESTIJU. Ova ponuda stigla je od novog predsjednika Komiteta 300 (koji je zamenio kraljicu Elizabetu i ne zovese Charles). Otkrivanje ove osobe dolazi i od pregovara sa Savezom Alijanse za odbranu Planete .

  Savez Alijanse odbrane Planete za istu svrhu zahteva:
  Mora se sprovesti jubilej, odnosno jednokratni otpis svih dugova, javnih i privatnih. Svjetsko bogatstvo, ukradeno stvaranjem novca iz ničega i zaračunavanjem "kamate" na njega, mora se vratiti ljudima. Poslijeratne institucije kojima je upravljao Zapad poput BIS-a, MMF-a, Svjetske banke, UN-a itd. treba zamijeniti nečim što zapravo služi LJUDIMA ove planete. Kampanju bi trebalo koristiti kako bi se osiguralo da se siromaštvo i ponižavajuće djelovanje uzmu u obzir. Demokratija, sloboda medija i vladavina prava moraju se obnoviti u Zapadnim zemljama, koje im je HM otela. Prava, skrivena povijest Planete mora biti otkrivena ljudima i svim većim medijima.

  Ovo je amnestija, ali Savez alijanse za odbranu planete mora agresivno u akciju prije HM. Znači, razni pravni postupci protiv njih za masovne zločine protiv čovječnosti, poput masovnog ubistva putem vakcinacije, sprovodit će se u skladu sa zakonom.
  Sljedeći korak bit će sastanak licem i licem između predstavnika Saveza i Veća iluminata.
  Hazarska Mafija sada pokušava kapitulirati, jer se boje da će pogrom koji će okončati sve pogrome izvesti pristalice američkog predsjednika Donalda Trumpa.
  Osim toga, Ruska vojska je stigla na granice Izraela i zaprijetila invazijom ako ne zaustavi svoj genocid u Gazi.
  ...
  Pozadina:
  Kad god Sjedinjene Države imaju trgovinski deficit, odgovarajuća količina dolara fizički se isporučuje dotičnoj zemlji ili se tamo štampa.
  Budući da je ukupni trgovinski deficit SAD-a od 2000. godine iznosio 12.143 trilijuna dolara, to znači da je velika količina gotovine zaključana u skladištima.
  Evo šta je rekao predstavnik Tajne grupe:
  "Ovo nema nikakve veze s Bidennom ili Rockefellerom. To je procedura vezana uz Novi finansijski sistem, također poznat kao QFS. Mora biti najmanje 1T gotovine u zlatnim paletama.
  Svako će moći koristiti poštansku uslugu u grupi kako bi imao jasan plan i digitalni bankovni račun. Tvrde da predstavljaju američko ministarstvo finansija, ali kažu da NISU povezani s navodnom ministarkom finansija Janet Yellen i lažnim "predsjednikom" Joe Bidenom.
  Grupa ima jasan pogled na tehnologiju i temelji se na plati.
  Azijski kraljevski članovi rekli su da su voljni dati dolare, ali ne ako odu Rothschildima. Čekaju odgovor.
  Ova situacija temelji se na geopolitici Johna F. Kennedyja.
  Ovako vide finansijsku imovinu podržanu od sljedećeg:
  Ideja Novog finansijskog sistema je smjestiti svu imovinu izvan knjiga u globalni repozitorij, pod dvostrukom kontrolom Svjetskog Središnjeg bankara i kolektivnim (jednoglasnim) pristankom svjetskih suverenih šefova država. Različite vrijednosti, roba, vrijednosni papiri i opšte bogatstvo bili bi denominirani u sigurnoj digitalnoj vrijednosti, jer su se vremenom obavljale transakcije u svim fiat valutama. U ovom slučaju, sa strateškim strukturama UN-a, Svjetske banke i BIS-a i Baselua. Isplata bogatstva stanovništva kroz razne strukturne projekte tada će se vršiti preko novog Glavnog računala, odnosno preko nove Međunarodne bankarske platforme, sve digitalno i vrlo sigurno, uz kontrolu Vojnih obavještajaca. U to su uložene godine rada i to je nevjerojatna stvar.
  Tehnološka snaga jedne tajne antigravitacijske naprave je moćna.
  ...
  Inače, Hazarska Mafija sada POKUŠAVA

 • NEGIRATI bilo kakvu umešanost u Kennedyjevo ubojstvo. Možete vidjeti TV snimak od Dicka Cheneya, koji tvrdi da je odgovoran izraelski premijer, David Ben Gurion, za Kennedyja:
  "Možete reći izvoru da je to bio admiral Canaris! Mossad nije bio umiješan, to je bila operacija DVD-a (Nemačka tajna služba) koja je koristila resurse CIA-e i FBI-aj... g. Dick Cheney je pod palcem g.Bush Seniora (DVD), zbog ubistva Adnana Saklija - Radio sam u slučaju s izvjesnim Françoisom Delocheom i Švajcarskom, koji je bio Adnanov odvjetnik, i tu smo do danas ostali u kontaktu."
  Međutim, izvor iz Mossada poslao nam je jedan video koji je pun dokaza da Izrael i Mossad stoje iza borbe JFK-a. Jasno je objašnjeno.
  Evo što je Robert F. Kennedy Jr. rekao pukovniku Douglasu MacGregoru o situaciji:
  ,,Svi žele okončati koruptivno spajanje državne i korporativne moći. Sljedeći propisi deo su industrije industrijskih lutaka i redovito se reguliraju, tako da su od interesa. Narod želi okončati ratoborno stanje. Obavještajne službe dopustile su da budu uhvaćene. Pentagon je zarobljena agencija. FED je zarobljena agencija. Njihova sposobnost stvaranja novca sada se koristi u ime korporativne kleptokratije u koju se pretvorila naša demokratija.''
  Zašto je Kennedy novi Amerikanac koji ima mnogo novca za kupiti moć od Lyndona Johnsona?
  Za ubistvo strica i oca krivi CIA-u. Čitatelji mogu sami donijeti zaključak. Ako pogledate sotonističke znakove rukama na sprovodu udovice, Lady Bird Johnson, možete vidjeti KO je odgovoran za ubistvo. Bili su to sotonisti, a ne Židovi.
  ...
  Sada razgovaramo o Davidu de Rothschildu, takozvanom šefu Svetskog Židovskog Kongresa.
  Francuski patrioti koji ga godinama proučavaju dali su nam sljedeće podatke:
  David de Rothschild kontrolisao je Francusku zajedno sa svojim rođakom Ericom. Preuzeli su dužnost Davidova oca, Guya de Rothschilda, koji je organizovao sotonističke balove u Château de Ferrières.
  David de Rothschild kontrolisao je Francusku postavljajući svoje ljude na muške političke položaje. Jacques Attali pod Françoisom Mitterandom, Nicolas Bazire i François Pérol pod Nicolasom Sarkozyjem, Emmanuel Macron pod Françoisom Hollandeom itd. Ključni čovjek u ovom sistemu je Alain Minc koji upravlja francuskom ekonomijom u ime Davida de Rothschilda. Sličan sistem također je vrlo čest u Španjolskoj, Italiji i SAD-u (Carlo de Benedetti, obitelj Agnelli, obitelj Rockefeller itd.).
  Rođaka Davida de Rothschilda, Nathalie Rheims, objasnila je 2013. u Muzeju umjetnosti o povijesti Judaizma i da je u obitelji vladao incest: "Svaki porok je lijep, ali incest je najbolji jer ostaje u obitelji."
  Tjelohranitelj Davida de Rothschilda, Christian Girouds, bio je uključen u slučaj trgovine ljudima i maloljetničke prostitucije (otmica žrtve trgovine decom).
  David de Rothschild je još u životu, i tvrdi da je Francuska biblijski Izrael, a Jerusalim je Pariz . Naša brigada je u Palestini i naš tim nije u vojsci.
  Sam Macron ima biografiju kod Rothschilda (Grana Fould-Springer), imam u videu i “Brigitte”. Uloga Emmanuela Macrona je ispuniti njihovu fantaziju temeljenu na proročanstvu Isaije.
  Za kratku biblijsku lekciju: Izaija 9:19 kaže: "Od gnjeva Jahve nad vojskama zemlja se pomračila, a narodi su kao oganj."
  Francuski patrioti poručuju: "Tražimo sve što bi moglo pridonijeti destabilizaciji Macronovog režima."
  Zbog toga je Macronov režim dokrajčio situaciju na istoku Francuske. Ukrajina je sada u KARANTINU. Morate postići udaljenost od 40 kilometara kako biste održali udaljenost između vas i Ukrajine na niskoj temperaturi, kao i da ste osigurali da je blokada moguća. Kamiondžije podržavaju Poljsku vladu. Slovačka i Mađarska vlada također žele zatvoriti granicu.
  Ukrajina je sada otvoreno Kriminalni režim. Ukrajinski vojnici primaju "čudne vakcine od zapadnih liječnika koje su vjerojatno biološki eksperimenti", prema ruskom stručnjaku Anatoliju Matvijčuku.
  HM Ukrajinski diktator Vladimir Zelenski koristi staljinističku tajnu politiku kak

 • o bi okupirao ljude, prisilio ih da obuku uniformu, ili svoje protivnike natjerao da nestanu, kaže pukovnik Douglas MacGregor.

  EU također prekida veze s lažnim Bidenovim režimom koji podržava Zelenskog. Govornici su lažni: Ministar obrane Lloyd Austin također se koristi u CGI-u, a dostupan je u Kijevu i CGI od Zelenskog. Nijedna vojska ne prima naredbe od ovog klovna.
  EU je otkazao trgovinski sastanak sa SAD-om zbog zastoja i pregovora oko čelika i ključnih minerala. Osim toga, sada kupuju Rusku naftu, a ne više Rockefellerovu.
  László Kövér, predsjednik Mađarskog parlamenta, jedan je od mnogih koji otvoreno govore stvari poput: Američki ambasador ne postoji, UN je propagandno sredstvo, a svi mađarski opozicioni političari su izdajnici.

  Njemačka se također bori za svoju nezavisnost. Najviši sud je upravo presudio da je 60 milijardi evra neutrošenih sredstava od Covida protiv-ustavno preraspodijeljeno i Fond za zaštitu klime.
  Dužnosnici Banke Japana kažu da se Njemačka priprema za oživljavanje Nemačkog brenda.
  Njemačka se također pridružuje Japanu kao pokretaču vođenja revolucije. Italija i Njemačka upravo su objavile da žele zaobići Alpe prenamjenom plinovoda, odnosno plina u vodonik.

  Stanje u Africi
  Rothschildov agent ima položaj u gradu, stanje je u Africi, a lek nema cenu. Ista osoba je i direktor UBS-a, i švicarski državljanin, ali i privatni sektor je dobar primjer prostornog scenarija.
  "Ovo je jasan znak da je UBS u ozbiljnim problemima. Njegovo preuzimanje [bankrotirane] Credit Suisse treba početi 2024.", rekao je izvor iz CIA-e. Da bi to bilo moguće, morat će to platiti.

  Propast će i farmaceutske firme. Evo isječka pravnog cunamija koji im ide na put (CDC ima najbolje dostupne informacije):
  Glavni državni tužilac Ken Paxton tuži Pfizer i Big Pharmu za prevaru Texas Medicaide i opskrbu djece krivotvorenim lijekovima.
  Bivši vojnici SAD traže milijarde odštete: tužbe protiv Američkih vlada zbog obveznog vakcinisanja vojnih lica.
  Pa, tamo sam Kanađanin.

  Odbor Filipinske vlade odlučio je pokrenuti istragu o 327.000 neobjašnjivih smrti između 2021. i 2022. godine.
  Rimski tužitelj Francesco Lo Voi optužio je bivšeg ministra zdravstva Roberta Speranzua i druge za ideološke laži, i u više tačaka za ubistvo iz nehata i stavljanje nesavršenog opasnog leka na tržište.
  HM marionete, poput predsjednice Evropskog istraživačkog vijeća profesorice Marije Leptin, čak su uhvaćene kako javno govore stvari poput: "Nije nužno da vlade koriste nauku kako bi uvjerile svoje građane da prihvate mRNA cjepiva."
  Pozicija neizabranog svjetskog zdravstvenog cara Billa Gatesa da kritizira "teoretičare zavjere" jer su "mnogo otežali" njegov "super-važan posao" cijepljenja djece u zemljama u razvoju.
  Također postoji rastuća lavina osuda za pedofiliju protiv HM-ovih miljenika.
  Pa, prije svega, imate u Pentagonu Stephena Francisa Hovanica, upravo je uhapšen u velikoj operaciji trgovine ljudima u Georgiji.
  Svaki od njih ima svoju biografiju, ali je također dostupna u Pentagonu.
  U Australiji je bivši zastupnik i dvaput osuđivani pedofil Milton Orkopoulos osuđen na 20 godina zatvora zbog "proračunatih, predatorskih i manipulativnih" seksualnih prestupa nad decom.
  U Kanadi je milijarder Robert Miller, zvan "Kanadski Jeffrey Epstein", optužen za podle seksualne radnje s maloljetnicama.
  Popis se nastavlja.

  I prošli Američki izbori su na rubu poništenja.
  Savezni sudija upravo je presudio protiv mašina za glasanje u Georgiji, rekavši: "Ranjivosti kibernetičke sigurnosti mašina krše ustavna prava birača."
  Osim toga, potpuno korumpirani državni tužilac Arizone Chris Mayes, koji mu je ukrao izbore 2022., snimljen je kako prijeti zvaničnicima koji pokušavaju upotrijebiti papirnate glasačke listiće kako bi osigurali poštene izbore.
  Sada se pokazalo da je Odbor za 6. januar zgodno uništio gotovo 50% dokaza prije nego što je ostavio snimke.
  ,,Sada, svi mogu vidjeti da se HM smrtno boji Donalda Trumpa'' je izjava bivše demokratske

 • senatorice Claire McCaskill ,,da je Trump opasniji od Hitlera i Mussolinija''...

  Tzipi Navon, šefica kabineta premijera Netanyahuea, pozvala je na odsecanje ne samo kože već i celih genitalija pripadnika Hamasa i potom na prisiljavanje da ih pojedu. Eto, to se dogodilo, nakon što su vas mučili, mazali "svinjskim lojem" i čupali nokte i kožu s tela.

  Veteran Američkog State Departmenta Stuart Seldowitz uhvaćen je kako maltretira prodavača u New Yorku govoreći: "Ako smo ubili 4000 Palestinske DECE, NIJE NI BILO DOVOLJNO ...
  ...
  Pravi Židovi se bune protiv ovog ološa. Bivši izraelski premijer Ehud Olmert kaže:
  "Ministra nacionalne sigurnosti (Itamar Ben Gvir) i ovu vladu je Izraelski sud osudio za terorizam nad Palestincima. Ovo je vlada koja je sramota za osnovne vrijednosti židovskog naroda i naroda Izraela."
  Procjenjuje se da se oko 100.000 ljudi okupilo ispred kuće ministra Kriminala Benjamina Netanyahuea tražeći njegovu ostavku.

  Zemlje BRICS-a podnijele su žalbu protiv IDF (Izraelskih obrambenih snaga) i poručile glavnom sekretaru UN-a da se genocid u Gazi mora ODMAH zaustaviti.
  Kineski predsjednik Xi Jinping istakao je tri hitna zahteva:
  1. Prekid neprijateljstava i postizanje trenutnog prekida vatre.
  2. Prestanak svih oblika nasilja i napada na civile i oslobađanje zarobljenih civila.
  3. Kraj kolektivnog kažnjavanja naroda Gaze.
  Ovi zahtevi su potkrepljeni Ruskim tenkovima. To je pravi razlog za prekid borbe u Gazi.

  Turci i Iranci također podižu optužnice za ratne zločine protiv zvaničnika Izraelske vlade. Sudovi za ratne zločine sada su izvjesni. Zločinački zvaničnici Izraelskog režima moraju biti izvedeni pred lice pravde, kaže Iranski najviši dužnosnik za ljudska prava Kazem Gharibabadi.
  Sada znate zašto Hazarska Mafija traži mir i moli za amnestiju.
  ...
  Izvor:
  https://tanneneck.blogspot.com/2023/11/b

Нема коментара:

Ecumenical Newspapers

Ecumenical Newspapers
Уредник "Заветина"